Заговор на ключи от сейфа, чтобы всегда полный был

Раньше этот заговор на ключи от сейфа читали над ключами от кладовых, чтобы в них всегда было полно добра. Тот же заговор можно читать над ключами от сейфов, шкатулок с драгоценностями и даже просто над кошельком. Возьмите ключи (кошелек), бросьте посреди комнаты и проговорите:    Встану, благословясь, пойду, перекрестясь, выйду из спаленки во   горничку, брошу я ключи посреди горнички, оборочуся ко святым иконам, поклонюся Христу‑Спасу нашему, помолюся о добром брашне, о златой казне, обо всяком добре, о своей душе. Господи Иисусе Христе, Боже наш, Боже всякаго милосердия и щедрот, Его же милость безмерна, и человеколюбия неизследимая пучина: ко Твоему Величеству припадающе, со страхом и   трепетом яко раби недостойнии благодарение Твоему благоутробию о Твоих   благодеяниих на рабех Твоих бывших, ныне смиренно приносяще, яко Господа, Владыку, и Благодетеля славим, хвалим, поем и величаем, и припадающе паки благодарим, Твое безмерное и неизреченное милосердие смиренно моляще. Да якоже ныне моления рабов Твоих прияти, и милостивно исполнити сподобил еси, и во предняя в Твоей и искренняго любви и во   всех добродетелех преспеваюших. Твоя благодеяния всех верных Твоих   получити, церковь Твою святую, и град сей, (или весь сию), от всякаго злаго обстояния избавляя, и мир и безмятежие тем даруя, Тебе со безначальным Твоим Отцем, и Пресвятым, и благим, и Единосущным Твоим Духом, во едином существе славимому Богу, всегда благодарение приносити, и преблагая глаголати и воспевати сподобиши. Слава Тебе Богу, Благодетелю нашему, во веки веков. Аминь.

После заговора на ключи от кладовой поднимите ключи (кошелек), снова бросьте, и снова прочитайте заговор. Делайте так три раза.

Денежный заговор на большой доход.

Этот заговор в старину читали купцы над ключами, которыми они запирали свои лавки. В нынешнее время заговор на большой доход можно читать над ключами от любого помещения, где вы работаете и зарабатываете деньги. Тогда доходы ваши увеличатся многократно.
Ангелы‑Архангелы, по благословению Господню, идите, Святые Ангелы, к синю морю с золотыми ключами, отмыкайте и колебайте синее море, вскрывайте подморские‑подземные сокровища и золотища, возбудите, прикатите ко мне в сети деньгу золотую, серебряную и медную; золотую для Бога, серебряную для детушек, медную для нищих сироток. К вам, святые Ангелы, яко к теплым ходатаям и предстателям нашим с любовию прибегаем и смиренно молимся: умолите Господа Бога, да вашими благоприятными молитвами, Своим же человеколюбием да дарует нам (имена) тихое и благочестное житие в веце сем пожити, да избавит нас от искушений и соблазнов лукаваго диавола и от бед и напастей, и от всякаго зла; на Страшнем же суде Своем да сподобит нас деснаго стояния и наследники Царствия Своего Небеснаго да сотворит, яко благословися пречестное и великолепое имя Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Денежный заговор на ключи.

Этот заговор на ключи читается над ключами от собственного дома.
По благословению Господню придите ангелы, архангелы, идите ко синю морю, берите золотые ключи, отмыкайте и открывайте сине море буйными ветрами, сильными волнами. Расступись, разойдись, сине море, как расступилось ты перед отцом Моисеем! Покажи, обнажи, сине море, все богатства, в тебе скрытые, человекам невидимые, токмо ангелам Божиим подвластные. Ангел мой святый, помоги, заступи, от нищеты освободи! Не прошу богатств морских, не прошу богатств земных, прошу богатства небесного, у Бога испрошенного. О святый Ангеле, хранителю и покровителю мой благий! С сокрушенным сердцем и болезненною душею предстою ти, моляся: услыши мя, грешнаго раба своего (имя), с воплем крепким и плачем горьким вопиющаго; не помяни моих беззаконий и неправд, имиже аз, окаянный, прогневляю тя по вся дни и часы, и мерзостна себе творю пред Создателем нашим Господем; явися мне милосерд и не отлучайся мене, сквернаго, даже до кончины моея; возбуди мя от сна греховнаго и пособствуй твоими молитвами прочее время живота моего без порока преити и сотворити плоды достойны покаяния, паче же от смертных падений греховных соблюди мя, да не погибну во отчаянии и да не порадуется враг о погибели моей. Аминь. Аминь. Аминь.

Добавить комментарий